Behandlinger / Hjerteåbnende Behandling

Hjerteåbnende Behandling

Her blander jeg intuitivt alle mine redskaber, især klangmassage, Access Bars og Healing og skaber lige netop den rette behandling til dig for de problemstillinger du kommer med.
 
 
 
Se priser og Book tid her: http://snakmedmargit.onlinebooq.dk/
 
Denne behandling tilbydes også i eget hjem: Pris efter aftale (afhængig af transportomkostningen)
 
Der anbefales et forløb på minimum 5 gange.
Hvis man forud betaler for 5 gange, får man forløbet til en samlet pris på kr. 2.000,00
 
Varighed 1 - 2 timer


Klienter som har været igennem et forløb har bl.a. udtalt:

Du har pustet liv i mig"
"WOW"
"Nu tør jeg endelig møde kærligheden"
"Jeg har sagt fra overfor min chef og har det godt med det, for første gang i mit liv"
 
Herunder er en evaluering fra "Lone" som har været i gennem et forløb.
Jeg meldte mig som kanin, da Margit søgte personer til at afprøve sin ”Ny hjerte ”åbende” kombinationsbehandling”.

Det var ”tilfældigt”, jeg faldt over hendes hjemmeside, men min interesse blev vakt, da jeg i meget lang tid har følt, at mit hjerte var lukket i.

Mit højeste ønske var at komme i kontakt med mig selv igen og få mit hjerte med mig, så jeg var parat til at prøve Margits 5 behandlinger.

Der har ikke været en behandling, der var ens og jeg har reageret/ følt forskelligt efter hver gang. Det har været en spændende rejse, hvor Margit har været en meget behagelig, sød og kompetent guide, som har ført mig gennem forløbet i respekt for, hvem jeg er og mine følelser.

Første gang forklarede hun meget grundigt om forløbet og at intet ville være tilrettelagt på forhånd. Hun ville lytte til sine guider og gøre det, jeg havde behov for. Jeg har fået access bars (der blev trykket på en masse punkter på mit hoved og jeg blev spurgt, om jeg ville give slip på ting, der ikke længere var gode for mig), hvilket gav mig ro og fred.

Jeg har fået nogle fantastiske healinger med og uden syngeskåle, der har ramt mig dybt i hjertet, sjælen. Jeg har følt, at gammelt ”snavs” krakkelerede og jeg kunne lugte den mugne lugt som af gammel fugtig kælder, mens jeg lå på briksen. Der er blevet renset ud i mit system og Margits spørgsmål til mig, undervejs under healingerne, har åbnet for ny tankegang og mønstre.

Jeg har oplevet, at få vendt en forestående begivenhed, der virkelig martrede mig, til en accept af situationen. Det krævede megen snilde og vedholdenhed fra Margit, da jeg virkelig havde modstand overfor de sætninger hun sagde, der skulle få mig til at se situationen på en ny måde. Det lykkedes for hende og jeg blev enorm let om hjertet og kom efterfølgende helskindet gennem begivenheden. Det har bevirket, at jeg bestod min ”ilddåb”, og jeg ved, at jeg næste gang vil have lettere ved at tackle den følelsesmæssige side af lignende situationer.

Efter behandlingerne har jeg reageret forskelligt. Jeg er blevet noget så træt og har måttet gå hjem og sove i flere timer, jeg har følt lethed, opstemthed, uro og sitren i kroppen.

Har følt mig optimistisk, positiv og har fået lyst til at deltage i ”livet” igen.

Der er ingen tvivl om, at jeg har haft og har megen glæde af behandlingerne. Jeg føler mig anderledes og tænker anderledes om mig selv, hvilket bevirker, jeg har fået en ny nysgerrighed ind i min hverdag, der gør, at jeg ser mere lyst og forventningsfuldt på fremtiden. Der er sket noget med og i mit hjerte, jeg føler mig ”svøbt” i kærlighed til mig selv og kan nu for første gang i mange år, føle mig ”forelsket” i livet.

Den sidste gang jeg lå på briksen, fik Margit kanaliseret budskaber til mig. De ramte plet og jeg læser kanaliseringen ind i mellem, for at fastholde mig selv i den proces, Margit har været med til at sætte i gang. Jeg ved, at jeg skal have klanghealing igen, når der er gået et lille stykke tid for at fortsætte min healingsproces. Jeg har haft gavn af behandlingerne og kan kun anbefale andre at prøve denne kombinationsbehandling.

Kærlig hilsen

"Lone"
 
 
Snakmedmargit | CVR: 30674510  | Tlf.: 2063 5986