Behandlinger / Hjertehealing

Hjertehealing

 

Hjertehealing

   
   

 

Hjertehealing er en guddommelig kærlighedsgivende energi i samklang med mesterplanet, og den universelle livsenergi, og virker helt ned på celleplan, og er medvirkende til at forløse sorg, længsler og blokeringer som kan stamme helt tilbage fra barndommen eller fra kendte oplevelser i voksenlivet, indimellem kan de fysiske og psykiske lidelser have relationer til tidligere liv

 

Hjertehealingen skaber indre ro, troen på livet, er afstressende og fylder modtageren med fred og lys i krop og sjæl. Formålet med hjertehealing er at heale de eksistentielle problemstillinger i hjerteområdet, der vedrøre et dybere forhold til livet, og derigennem skabe en helhed af den fundamentale livskraft, og føre det enkelte menneske ind til sin indre hjertebevidsthed, så han eller hun igen kan stå frem i sit smukke universelle lys.

Igennem samtale terapi afklarer vi dine grundlæggende problematikker, og i samklang med hjertehealing renser og healer vi op på hele dit cellulær hukommelse plan, og forløser derigennem de fysiske og psykiske problematikker der f. eks kan være opstået i forbindelse med depression, stress, angst, trauma, manglende tillid til livet, lavt selvværd, mobning i barndommen eller voksenlivet, opvækst i traumatiserende familiestrukturer.

 

Endvidere kan du anvende hjertehealing, til at skabe tættere kontakt til dit guddommelige jeg`s bevidsthed i samklang med dit jordiske og højere jeg, og healing til hele dit cellulære celleplan i den fysiske og ikke fysiske krop.

  
 
Denne behandling tilbydes også i eget hjem: Pris efter aftale (afhængig af transportomkostningen)
Snakmedmargit | CVR: 30674510  | Tlf.: 2063 5986