Behandlinger / Fjernhealing

Fjernhealing

Fjernhealing og hvordan det virker.


 

Fjernhealing er overførsel af energi fra et menneske til et andet.

Når jeg fjernhealer sætter jeg min personlighed til side og beder min højeste bevidsthed tage kontakt med den anden persons højeste bevidsthed samt personens åndelige vejledere. Der indledes derfor et samarbejde på et højere plan end personlighedens.

Fjernhealingen kan foregå over store afstande, idet energien ikke er begrænset af rum og tid. Energi behøver ingen fysisk kontakt for at virke, den er ikke bundet til en fysisk form. Energien kan gå gennem alt og programmeres til at virke for en bestemt person, gruppe, sted, hus.

Fjernhealing kan foregå mellem to personer, der sidder overfor hinanden.

Overførsel af energi er ikke afhængig af modtagerens tro. Energien vil virke, også selvom en person ikke tror på udfaldet. Dette med troen kan gøre personen mere åben for selv at mærke energien. 

Man kan forestille sig energien ligesom radiobølger, der aktiveres til at påvirke de svingninger, der findes i personen. 

Fjernhealing skaber helhed og balance og åbner op for, at en person kan påbegynde en selvhelbredende proces, som er meget individuel. Har en person f.eks. en fysisk sygdom, kan årsagen findes i følelsesmæssige ubalancer, som sorg, angst, negative følelser. 

Når en person henvender sig for at få fjernhealing med et specifikt problem, kan healeren ikke give garanti for, at dette område forløses fuldstændig, men fjernhealingen kan aktivere forandringer i personens liv. 

Det er stærk selvhelbredelse.

Fjernhealing giver positive vækstmuligheder. 

 

 
Pris: Efter aftale
Snakmedmargit | CVR: 30674510  | Tlf.: 2063 5986