Behandlinger / Klangmassage
Jeg er uddannet på Nordlys, som du kan læse mere om her:

Klangmassage

Menneskets harmoni med sig selv og sin omverden er under konstant udfordring på grund af dagligt stress og livsomstændigheder.
Her er klangmassage en særdeles virksom afspændingsmetode.
Med en klangmassagebehandling opløser man stress, slipper bekymringer, usikkerhed og blokeringer, og giver dermed plads til øget energi, balance og selvfølelse.


Et moderne behandlingssystem på traditionet grundlag

Klangmassage bygger på ældgamle erfaringer om lydes og klanges virkning fra den mere end 5000 år gamle indiske helbredelseskunst.

I den østlige forestilling udspringer mennesket af lyd og er fortsat i sit inderste en vibration eller klang. Er mennesket i harmonisk samklang med sig selv og sin omverden, så er livet frit og en fortsat, kreativ skabelsesproces.

 

Peter Hess har udviklet metoden på baggrund af mangfoldige erfaringer og research i Tibet og Nepal. Metoden er udviklet sammen med Prof. Dr. Gert Wegner, som har forsket og indsamlet erfaringer om traditionel musiks virkning på sindet og kroppen.

Peter Hess har gennem sine mangeårige erfaringer fra egen praksis tilpasset klangmassagen, så den fungerer for mennesker, der lever i en vestlig kultur.

De vigtigste egenskaber ved klangmassage

  • Hurtig og dybtvirkende afspænding, fordi lyd er menneskets grundlæggende natur
  • Frigørelse fra dybereliggende problematikker, som ligger gemt fra tidligere
  • Blid massage og harmonisering af hver eneste celle i kroppen
  • Positiv indflydelse på selvbevidsthed, kreativitet og skaberkraft
  • Styrkelse af selvhelbredelseskræfterne og fornyet livsglæde


Klangskåle / Syngeskåle

Til Klangmassagen anvendes som udgangspunkt 3 specielt fremstillede Klangskåle. De er håndsmedet i Nepal, og malmen består af 12 metaller. De er fremstillet på en sådan måde, at lyden forplanter sig ned i kroppen og adskiller sig på denne måde fra "syngeskåle", som fortrinsvis anvendes til meditation. 

Behandlingen:

Selve behandlingen foregår ved, at man ligger fuldt påklædt, evt. med et tæppe over sig,  på en briks og der sættes 1 - 2 skåle på kroppen og disse slås an, så vibrtionerne fra skålene forplanter sig i kroppens væske, som derved bliver sat i svingning og kroppen bliver derved massereret indvendig fra. 

 

Denne behandling tilbydes også i eget hjem: Pris efter aftale (afhængig af transportomkostningen)
 

 

Snakmedmargit | CVR: 30674510  | Tlf.: 2063 5986