Behandlinger / Healing med Engle og Mestre

Healing med Engle og Mestre

 

Healing med Engle og Mestre 


I denne healing er det engle og mestre der healer - og det vil sige, at healingen ikke ”begrænses” af, at energien går igennem mig. 

Healing med Engle, mestre mv. indeholder meget stor kærlighed og megen stor indsigt – ikke blot i hvem vi er her og nu, men også i,  hvem vores dybeste jeg/vores sjæl er.

Healing sker ikke blot på her og nu plan, men også på tidligere livs oplevelser, og der kan ske sjælehentning fra tidligere liv. Ligeledes vil  der ske integration af energi og bevidsthed som vil påvirke og støtte dig fremover.  Healingens kilde er den højeste kilde i universet.

 

Vi starter med at snakke om healingens formål: 
 Fysiske eller følelsesmæssige gener eller hvilke problemstillinger du nu måtte have. 
 
Derefter bliver du lagt på briksen med et tæppe over dig. Der bliver sat blid musik på og derefter be’r jeg en mester/engel (fx sct. Germain, Maria eller Celeste) om at tage over og lave healingen og også indkalde andre mestre/engle, der skal heale på dig. Dette sker med ønsket om at det du ønsker healet vil blive healet, samtidig med at alt vil ske til dit højeste bedste, således at også det vi ikke har tænkt eller vidst kan blive bearbejdet og støttet.

 

Da energien er meget stærk vil jeg (normalt) ikke røre ved dig imens, men vil stå eller sidde et stykke væk fra dig, for ikke at trække energien ned.

Jeg vil fortælle dig det, jeg observerer der sker, og jeg vil give dig de ord og vejledninger og information i øvrigt, som jeg bliver bedt om. Alt overgives til engle, mestre og ”dit højste bedste”.

  
Denne behandling tilbydes også i eget hjem: Pris efter aftale (afhængig af transportomkostningen)
Snakmedmargit | CVR: 30674510  | Tlf.: 2063 5986